Sunday, February 26, 2017

Kisah Darris dan High Chair



Date: 9 January 2017

brunch tadi, pergi makan nasi ayam mancongkam. macam biasa, dari kereta ke restoran, aku dukung darris la. takut dia pergi lari tempat lain lak. so dah sampai kat kedai aku turunkan dia dekat dengan meja yang kiteorg nak duduk. yang pasti meja tu mesti bawah kipas. wahahah.

tapi darris meluru ke tempat lain. dia pergi ke tempat yg ada banyak kerusi baby (high chair). dia pilih 1, dan tarik sendiri. tarik sampai ke meja. nasib la tak jauh mana. hahahah. aku dah ter-kekek gelak tengok gelagat darris.

pestu kan. dah settle makan, nak balik dah. dia pergi tarik semula high chair tu ke tempat asal. WOW!!

biasa aku yang dok buat. dia tengok jela, duk tunggu aku readykan tempat makan dia. pestu time abis makan, aku tarik semula high chair ke tempat asal.

kali ni dia buat sendiri!!!

rupenye selama ni darris DOWNLOAD ape yg cheesue buat.

GOOD JOB DARRIS! GOOD JOB!

sejuk atie aku tengok tadi.

pandai anak buah cheesue.

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...