Thursday, June 09, 2016

Baju Lebih Kurang Sama

aku dgn mak kalo kat rumah suka pakai baju kelawar. kebetulan 1 hari tu pakai baju kelawar warna same, cuma pattern je lain. memang beli skali pon, dari kedai yang sama. :P

nak dijadikan citer, masa tu kiteorg kat dapur, tengah makan dinner. mak tengah riba darris sambil suapkan dia makan. tetiba, darris pandang aku, pandang mak. tenung lama kat kiteorg dua. pandang atas bawah. kejap pandang mak, kejap pandang aku. siap dtg dekat, inspect baju kiteorg. punya lah fokus dia nak check bebetul. 2-3 kali dia ulang alik. dan la aku dok selang 1 kerusi dari mak, jauh sket la. 1 hal plak dia nak kene turun jalan.

aku dok tergelak je, sebab aku dapat tangkap ape yang darris tengah buat. mak tak paham. dia tanya aku, apehal darris buat gitu. aku ckp la. dia heran tgk baju lebih kurang same. dia nak pastikan baju kiteorg pakai ni, exactly the same atau tidak. dah la 2-2 lebih kurang aje ade pattern berombak, bezanya 1 rounded edges, lg 1 pixelated.

sebelum ni, aku dengan mak, tak dok dekat-dekat, so dia tak perasan la kiteorg pakai lebih kurang sama. time makan baru perasan. :P

....



^
ni lah pattern baju kelawar kiteorg.
warna sama, pattern je lain.

p.s: ade lagi 1 baju kelawar warna sama pattern lain. warna dark blue. boleh la pakat dengan mak, pakai hari yg sama. nak try confusekan darris lagi. eheheh.

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...