Friday, December 04, 2015

Girls Wear Pink, Boys Wear Blue (Update!)



sebelum ni, aku penah citer, aleesya complain beg yg aku nak pinjamkan dia tak cantik, sbb warna hitam + grey, bukan pink. last2 dia tak guna, abg dia yg gune.

tetibe, skang ni aleesya suke plak gune beg tu. siap bwk pg tadika lagi.. hari2. saya ulang... HARI-HARI pakai beg hitam + grey tu! beg pink dia kate tamo gune dah.

ni mesti sbb dia dah dpt rasa betapa selesanya pakai beg tu, lembut dan ringan. tak mcm beg pink dia, warna je bright, tp bila pakai keras dan berat. :))

...

lepas tu, nak jadikan citer, satu hari.... ryan berebut beg hitam + grey dengan aleesya.
ryan nak pakai beg tu, aleesya tak bagi.

yela kan, "once you go black, you will never go back!" wahahhaa..

anyway, aleesya siap cakap kat abg dia...
"Aleesya nak pakai beg ni selamaaaaa-lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!"

over sungguh.

aritu elok je cakap tak suka beg hitam, nak beg pink je.
skang dah tukar fikiran, suke beg hitam, tamo dah beg pink.
nampak tak betapa fickle minded nya aleesya ni? :))

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...