Sunday, July 13, 2014

Happy 4th Birthday Aleesya Reyhana

Tak penah pon nak wish anak buah kat online ni, lagipon Aleesya ni bukan reti membaca lagi. Ehehe. Saje-saje nak buat kelainan sket la. Saya nak copy paste ape yang saya dah tulis/share pada hari Aleesya lahir. Kire remisnisce la ni. Untuk yang lain, tak sure boleh buat ke tak, coz ade yang saya tak tulis pape, just share gambar saja.

...

This is what I wrote on my Herbalife Blog on 13th July 2010.

Akhirnya anak buah aku yang ke-3 kuar tengok dunia jugak. terlebey ari, tamo kuar. sedap sangat dok dalam perut mak die agaknya. kene induce baru kuar.

Namenye, Aleesya Reyhana. Name Reyhana tu dah lame dah aku recommendkan, same la jugak name Rayyan dan Maya. 3-3 nama tu ade aku dah pk sejak dari zaman Pika blom lahir lagi. ehehe. takpe takpe, skang dah gune, boleh la aku tido dgn aman. :))

Oh baby nih, lahir 12.25 am, 13 July 2010. berat baby Aleesya ni 3.5 kg. berat ye? pipi pon boleh tahan jugak chubby nye. abang die, Benjamin Rayyan pon takat 3.09 kg jek. Maya Afiqah lak, memang kuruih, 2.75 kg.

btw, ade lg sorang dalam perut akak aku, masih ade proses tumbesaran dalam perut. tahun dpn baru kuar tengok dunia.

nampak nye, bulan July bertambah lg sorang la Cancer the Crab. dulu aku dgn akak je, 19th and 18th July, skang ade sorang lagi, 13th. malang skali jauh sket tarikh nye. kalo berderet kan cantik.

Untuk korang2 yg tatau, bulan April pon same jgk, ade 3 April babies: abang aku, akak ipar, dan Pika.. 27th, 28th, dan 30th April. ekeke. ini namenye perancangan keluarga yang teratur. ekeke. mak (30 mac), ayah (14 oct) dan Rayyan (29 sept) jauh sket aa.. bulan pon lain2.

btw, baby Aleesya lahir kat Kuala Terengganu. kiteorg akan ke sane la weekend ni jenguk dia. sambil2 boleh cuti-cuti malaysia.. YEAYY!

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...