Thursday, January 02, 2014

Hari Tersepit Kerusi

Baru hari pertama sekolah, dah ada 4 kes budak sekolah tersepit kepala/badan kat kerusi. Budak darjah 1 la kot. Jakun betul jumpe kerusi. Macam-macam gaya... tatau nak gelak atau nak kesian.

Sesuai sangat statement bawah ni. Eheheh.

"Dengan ini secara rasminya 2 Januari 2014 diisytiharkan sebagai Hari Tersepit Kerusi." ~ Julia Inne Azrina.





...

Video pon ade jugak. Nak tengok video tu boleh tengok sini. Fuh! Bahaya sungguh gergaji ke atas mcm tu. haihh. Bukan ke kerusi tu leh bukak skru je ke? Tayah susah payah nak gergaji.



Moral of the story, jangan la sumbat kepala korang kat celah-celah kerusi/meja/pagar/tiang/etc. Even kalo kawan cabar pon, jangan la buat. Apa nak jadik dengan bebudak zaman sekarang ni. Tsk tsk tsk.

...


^
Credits to Pakar Diari Hati

p.s: Saya kecik-kecik dulu penah jugak sumbat kepala kat celah pagar pillars kecik-kecik tu, tapi alhamdulilah muat, siap boleh masukkan 1 badan lagi. Saya pon 2x5 jugak. Hahaha. Bezanya saya tak tersepit. :P

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...