Thursday, October 31, 2013

Trip to Port Dickson 2013

Minggu lepas, kiteorg 1 keluarga, pegi bercuti kat PD. 1 keluarga consist of akak, mak, ayah, saya, pika, hakeem, ryan dan aleesya. ryan dan aleesya last minute join. tetibe parents dia ade hal plak, so join kiteorg la.

akak book Hotel Grand Lexis. akak, pika dan hakeem dah penah tido kat hotel ni sebelum ni. tp yg lain 1st time dok hotel ni, agak jakun la jgk bila dpt hotel room yg ade pool dalam bilik. ya allah best nye!

saya ni bukannya pandai berenang pon, so kene berenang pakai pelampung. haih, tua bangka tatau berenang. kesian kan? huhuhu. sempat la berenang 2 kali. bebudak seme berenang 3 kali, hakeem 1 kali aje, tatau la kenapa tetiba takut nak berenang. dia nampak smtg dekat2 pool area. :-s

ayah saya dah start berangan nak buat pool dalam rumah. err. nak bina kat belah mane? ade ruang ke? ke nak buat new level, 3rd floor khas utk swimming pool? ehehe.

saya tak pasti akak book bilik jenis yg mane, tp kalo tgk dr segi room layout, rasenye Executive Pool Villa kot. ade 2 katil king size, leh la muat 3 adults + 1 child in 1 bed, atau 1 adult + 3 children in 1 bed. saya tak lena sangat tido, sbb tido sebelah hakeem, dia ni kuat menendang sket. uhuk.





beberapi aksi anak-anak buah tido secara berjemaah. :P


nak upload anak-anak buah gambar berenang, taleh plak, derang ni bukannye jenis pakai baju bila mandi. togel trus!

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...