Friday, October 26, 2012

Benjamin Rayyan's Handwriting



Hari ini terperasan 1 buku diari atas dining table, penuh dengan coretan Ryan. Selalunya nampak conteng-conteng aje, tak boleh nak baca langsung, tapi kali nampak lah tulisan yang 'readable'.

Ryan tiru balik tulis nombor 1 sampai 31 dalam diari kalendar. Dalam banyak-banyak nombor, nampaknya nombor 5 dia ada masalah. Sekali tengok macam ξ (Greek small letter Xi). Hmm.

Pika pulak, ada masalah tulis huruf 'K'. Straight line dah elok dah, cuma bab nak letak 2 cabang tu ada masalah sket. :-s

Saya dulu kecik-kecik taktau la macam mana. Tak ingat plak. Lagipon tak simpan pulak buku latihan masa kecik-kecik dulu. Kalau masih simpan, boleh jugak tunjuk kat sini. :P



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...