Sunday, December 18, 2011

Suzanne Collins : The Hunger Games



record terbaru! abis bace buku dlm mase 3 hari, spend time dlm 10 hours or less (kot) utk bace 1 buku tu. ini kire record la, coz last time boleh habis dgn cepat pon tahun 2005 - Are Your Afraid of the Dark, abis dlm mase 3 hari gak. ini utk buku yg tebal dlm 350-400 pages. lepas2 tu mcm taleh nak bace lame2 dah. sbb sibuk buat bende lain. byk distraction. yg Hunger Games tu pon, sy kene bace waktu mlm sampai pg2 buta. hahaha. tade org ganggu. tade org ketuk2 pintu, soh jage bebudak. :))

...

anyway, u will know it's a good book when u can't put it down. mcm addictive la plak. tgh buat bende lain, terpk pasal buku tu, "ape agaknye akan terjd lepas ni?", walaupon dah tau pon serba serbi ending nye mcmmane. skang ni pon tgh gatal sgt2 nak bace the 2nd book - Catching Fire. tp nak save utk tahun dpn la. kalo abis bace seme buku tahun ni, tade buku yg best utk bace next year plak. hmm. :-s

...

lg satu, kenapa blogger classic tetibe hilang tab 'HTML' dan 'Edit'? yg ade bhgn 'HTML' dan 'Preview'. 'Edit' nye sudah tade. payah ni. takkan seme sy kene time pakai 'HTML' kot? penat la aku mcm ni. sib baik aku tau HTML, kalo tatau? even icon utk Bold, Italic, Align to left/center/right, Blockquote, tukar colour/font text, seme2 tu tade langsung. yg tinggal 'Check Spelling', 'Add Images', dan 'preview'. kenapakahhh??? Blogger jgn la paksa aku upgrade ke Blogger XML. aku tamooo.

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...