Thursday, October 20, 2011

How to use Domino's Coupon Code

this is a sticky post. it will remain on top.
pls click link or scroll down for latest domino's coupon code.

Q: salam.mcm mana nak guna kupon dominos tu?

note:
- u might notice that i share Domino's Coupon Codes on this blog. :D
- click to zoom all screen caps below.

A: wsalam.

2. click ORDER NOW. button merah yg kat bucu kanan atas tu. :P


3. nnt kuar pop up utk log in. kalo sblm ni dah register, login je trus. kalo blom kene register dulu. ini kene tgk jgk. kalo area awak tade domino's then, taleh la yer.


4. sy anggap awak dah login. skang click START ORDERING.


5. sbb awak nak gune coupon, click REDEEM COUPONS & EXPRESS CARD.


6. ok skang, kene enter coupon code. katelah awak nak order 3 regular pizza yg RM 40, so awak gune coupon : EDM 20. so enterlah EDM 20.


7. pilih crust dan topping yg awak nak. sbbkan ade 3 pizza, select crust + topping yg pertama. bila dah select, confirm selection (ade button kat atas). pestu, pilih crust dan topping utk pizza yg kedua, confirm selection (ade button kat atas). pestu, pilih crust dan topping utk pizza yg ketiga, confirm selection.


8. ok skang boleh nak edit kalo nak tukar. kalo dah puas hati, click ADD TO SHOPPING CART.
9. check balik.. kalo puas hati click CHECK OUT.


10. lepas2 tu.. pandai2 la yer. sy taleh nak refer dah utk step2 yg seterusnye.. kalo tak... dtg 3 regular pizza kat umah sy nnt :))

... jemput makan!

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...