Tuesday, May 10, 2011

Hantu SMS?

Biasanye kalo korang prasan org2 muda remaja la yg handphone mesti melekat kat tgn masing2. tp dlm situasi sy ni, berbeza sket. :))

Mak ayah sy yg... hantu sms. boleh? sy mmg dah lame dah prasan bende ni. setiap kali mkn luar, sy mmg tunggu mknn jela, tak buat bende lain takat borak2 dgn mak ayah atau tgk gelagat org sekeliling.

tp mak ayah sy, mesti dok sibuk dgn handphone masing2. tah jwb sms dr sapetah. sy ni eventho buat biznes sendiri, tp sy tade la melekat sgt dgn handphone. kalo ade sms masuk pon sy jwb lepas abis mkn.

mase mkn, kite mkn. mase makan, bukan mase yg sesuai utk check sms atau browse internet / check wifi restoran tu. :P

so biasanye, time ni la sy rase mcm 'left out' sket. siap tanye, "sms kat sape tu?" nmpk sgt tade sape nak sms sy? T_T

bwh ni gambar sebagai bukti. kalo sy snap tiap kali mkn luar, mmg gini la gaya nye. btw, ini gambar 8 May 2011. :P

^
Tgk tu.. punye la kusyuk, siap kene letak tgn kat kepala.. :))


^
oh yg ni, mummy dah start senyum sbb prasan sy tgh amik gambar. wahahaha.. :))


korang plak mcmmane? korang yg hantu sms, atau mak ayah korang yg hantu sms? ke satu keluarga yg hantu sms? :-s

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...