Sunday, February 27, 2011

McDonald's Being Extra Extra Generous

^

Salam..

arini beli brunch kat McD. ini yg sy order...

1 x Spicy Chicken McDeluxe
1 x Beef Burger
1 x Large Fries
2 x Milo (without ice)

yg dpt...

1 x Spicy Chicken McDeluxe
1 x Beef Burger
3 x Large Fries
2 x Milo (without ice)

kiteorg takeaway, so sblm beredar mmg dah jd habit utk check content beg yg dia bg tuh. sy check burger cukup, fries pon cukup.. tp tak prasan lak ade terselit 2 lg fries kat tepi tu. derang pack dlm paper beg, so setakat belek2 gitu lah. mule2 mase nak mkn dah kuarkan 1 Large Fries. okla. pestu nak kuar bende lain dr paper beg, tgk2.. aik.. "bukan ke sy dah kuarkan 1 Large Fries td, mcmmane boleh ade lg 1 Fries dlm paper beg?". sy kuarkan 1 Large Fries tu letak kat meja. pestu kuarkan 2 burger.. dan tgk baki yg ade dlm paper beg. "aik.. ade lg 1 Large Fries???". keliru btol la mase tu. waahhaha. mcm paper beg tu dok beranakkan Large Fries aje.. aci kuarkan aje, ade duplicate lagi dan lagi dan lagi. wahaha.

btw, takeaway pon sbb tade tmpt nak mkn kat dlm McD. tp last2 jumpe tmpt duduk kat foodcourt, seberang je pon dgn McD. boleh sgt nak bg balik. tp dah termkn dah sket, sbb isi perut dia terburai dlm paper beg tu. takpelah kan. McD dah bg lebih, terime jela. :))

terime kasih ye McD. sy terime fries extra dua tu sebagai ganti rugi utk cheese yg hilang aritu, eh? ekekeke. >:)

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...