Monday, January 31, 2011

Mulut muncung?

^
fierce tak aku?

Aku tade keje. wahahhaa. Actually terbace blog nih td. Teringat plak yg aku dah lame snap 1 gambar ni, refer gambar atas (plus bbrp gambar sengal yg lain), tp langsung aku tak letak kat internet. yg aku letak kat internet, yg jenis 'acceptable' ajela. samada senyum atau muke serious mahupon straight face. wahahah.

kenapa ye? sbb aku ni jenis yg 'control cun' kot, walaupon realitinye bukannye cun mane pon. tp aku mmg dpn org aku tak tunjuk muke2 pelik tu seme. ntah la.. rase segan plak. atau aku takut org judge aku lebih2? itu salah satu sbb jgk, aku tak blog sekerap dulu. selain tade idea, aku mcm tersekat nak tulis ape. byk citer yg panas2, tak elok la diciter pd org. wahaha. kalo nak citer pon, kene tapis dulu sblom aku nak citer.

tp aku rase aku kene berubah la. aku kene open sket. kdg2 kalo dok below the radar ni, nnt org pon tak prasan, bagaikan tak wujud je. tu yg aku selalu dpt gelaran 'invisible girl'.. sbb aku tak show off yg aku ni sebenarnya same je mcm org lain.

yg aku tunjukkan aku ni rigid, strict, serious, tade perasaan dan pape2 lg la. padahal aku ntah2 lg sewel dr korang. :))

anyway, mulut muncung ni mmg peberet aku. kdg2 aku tak prasan aku buat expression mcm tu. mak aku la selalu komen.. jgn buat muke mcm ni, "tak comel" katenye. :))

p.s: misi tahun baru, blog more on my personal blog. :-s

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...