Friday, October 15, 2010

Food Network Channel

uwargh.. sian btol personal blog aku ni. ala2 dianaktirikan. nape aku lebihkan herbalife blog dr ko, wahai personal blog?

*usap2 screen yg display personal blog* :))

aku kene try blog smtg nih. taleh nak kasi alasan. sbb ari2 ade je bende yg berlaku. aku je yg tanak bukak pekung di dada. tak pon dah terciter kat mieza, so last2 tade citer dah. aku jenis malas nak repeat bende same. :))

ok ok.. spt tajuk blog. nak citer pasal channel 706 nih.

sblm2 ni aku ni mmg jenis tak tgk tv pon. tgk pape citer bese dpn laptop je. dah lame btol la tak bertapa dpn tv, tak penah nak tgk tv lebih dr 1/2 jam. tp sejak Aleesya ade ni, aku kene rajin2 dok luar la. taleh nak bertapa dlm bilik sgt. sbb tak cukup kakitangan. sbb budak kecik sudah 3 org, dan bukan lg 2 org. :P

so sambil2 tu, aku bukak la tv. sblm ni aku dok bukak channel budak2.. 611 atau 552. tp skang, 706 la menjd idaman. budak2 pon ok je bila aku tukar channel ni. lg2 bila kuar.. Food Network Challenge. fuhh.. bestt!! suke sgt la tgk org2 hias kek ni. dah la bukan kek bese. tinggi2, beso2 plak tu. ehehhee. paling gerun time kene pindah kek ke meja dpn tuh. punye la gabra. siap tutup2 mata lg. takut tumbang.. :-s . stakat ni aku dah tgk Food Netword Challenge utk: Disney Princess Cakes, Wedding Cake Surprise, Cake Awards, Personal Best Cakes, Ice Age Cakes.

selain tu.. Good Eats pon suke gak. kelakar btol host nye. mcm documentary, sambil2 masak boleh belajar sejarah gitu. best! aku baru tgk 1 episode je, yg kononnye blackout, tade letrik.. so die kene masak gune dutch oven. :D

selain tu.. yg slot2 The Best Thing I Ever Ate (insert short description). walaupon pendek2 jek, tp.. menarik!

mak aku complain, nape la aku dok tgk channel ni je sepjg minggu ni. mak aku asyik tertelan air liur jek. wahahhaa. lg lapar ade la, katenye. ehehe. aku tgk tade ape effect pon. dah bese dah tgk mknn, tade ape la. bese jek. eheheh.. ke aku sudah ilang nafsu mkn? :))

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...