Monday, October 04, 2010

Berpakaian tapi telanjang

dah lame tak membebel.. ehehe.

jumaat lepas, aku ade ternampak sesuatu yg kurang enak. mase tu kiteorg benti kat tepi medan selera Danau Kota, nak amik western food yg kiteorg dah order ptg tu. tp mase kiteorg dtg tu blom siap lagi. so kene tunggu la kejap.

aku dgn ayah tunggu dlm kete, sbb baby Aleesya bawak skali. Pika dgn mak kuar amik mknn. sambil2 tunggu tu, aku perhati la suasana sekeliling. ternmpk la sorang pekerja kat salah satu gerai tu tgh siapkan meja. dia letak napkin kat setiap meja. tp pakaian die menarik perhatian org ramai. :))

btw, mase tu aku tgh pose, so.. confirm dah terkurang la pose sy, sbb mate sy tak berkelip bila tgk pemakaian pekerja tu. wahahah. nak pandang tmpt lain, taleh, sbb mcm magnet plak. haihh..

badan die tade la nak kate.. top model material. tp plus size, yg tak fit. so bayangkan, die pakai legging/tights (2-2 tu bg sy same je), dan baju die pon boleh tahan ketat dan singkat jgk. mcm title blog post ni seolah2 berpakaian tp telanjang. mmg boleh nmpk SEGALA-GALANYA. bentuk bdn die.. visible panty lines.. seme2 la. die bergerak sket, ade la bhgn2 yg bergegar2. uhuk. oh lupe nak ckp, kaler suar dan baju die.. 2-2 nude kaler. yg leggings tu gelap sket dr baju die. tp still.. kaler coklet. :-s

sy tunjuk kat ayah.. ayah aku gelakkan aje. die mmg allergik tgk org badan besar, tp ade hati nak pakai baju ketat2. tayang aset kah? :-s

sape2 yg badan besar (bdn kecik pon same), kalo nak pakai legging/tights tu, pakai la sebagai undergarment. atas tu pakai dress labuh (yg lose), takpon pengganti kepada kain dlm utk sarung ke. cantik la sket org tgk. jgnla gune legging/tights sebagai pants. buruk bebenar wei. ini atas ketat, bwh ketat.. seme nmpk. baik tayah pakai baju. buat rugi je beli baju tp last2 nmpk mcm tak pakai baju jgk. kan? fit the purpose of wearing clothes in the first place.

^
Leggings/Tights are only suitable for babies and toddles.
At least their bum looks cute.

p.s: silap haribulan.. org yg dtg nak mkn kat gerai org tu, hilang selera trus. :-s

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...