Monday, July 26, 2010

Dik.. I want some more Milo

td tengahari buat chocolate drink. bukan Milo tp Van Houten chocolate drink. dlm separuh gelas dah telan, tetibe Pika dok pandang2 kita. terliur la tu. :))

dialog nye begini. :P

Pika: Milo.. miloo..
Me: *buat2 tak dgr, truskan minum*
Pika: Dik.. Dik! nak Miloooo...
Me: *ohoo panggil aku adik. tau aje nak pujuk aku eh*
Me: ini bukan Milo la..
Pika: nak nakk.. Miloooo.
Me: asal chocolate je, milo la tu kot.. :))

.. so aku pon tuang la sket dlm cup plastic die tu.

Pika: slurrpp.. slurpp.. nyum nyum.. SEDAPP! Dik.. Dik! nak lg Milooo...
Me: huhuhu.. *tuang agie*
Pika: slurppp.. slurrppp.. NAK LAGI MILOOO!
Me: -__ *tuang agie dah tinggal sket je pon, so tuang sampai abis*
Pika: slurpp.. slurrpp.. SEDAPPP!! Aaahhhhh... *nikmat*

.. dia tak mintak dah la sbb dah tau dah abis. aku pon dah pg sinki cuci gelas yg sblm ni berisi 'milo' tu. :))

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...