Thursday, April 15, 2010

Toddler wearing high heels



utk readers2 yg baru menjengah masuk blog ni. budak2 tu anak buah saya. yg girl tu, Pika dan yg boy, Ryan.

Bukan kiteorg yg bg derang kasut tu. Derang yg gatal nak pakai. mmg pantang nmpk kasut ponpuan, lagi2 si Ryan tu. wahahhaa. haih. kalo mak die tgk ni, mesti marah. ini die blaja dr Yana ni. berkenan btol kasut tinggi. tp kaki die seriyes sesuai giler. muat2 lak tu. jln pon ayu jek. kalo nak banding dgn Pika, nmpk kekok nya. Ryan ni mcm dah expert je. :))

Video tu kene cut short, sbb bebudak dah start berebut kasut. Solutionnya, amik kedua2 kasut dan bwk saje naik atas. baru la derang ikut blkg. kalo tak sampai ke bila dok main2 kat tingkat bwh. T_T

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...