Friday, April 16, 2010

Ryan main dengan kekura



erm.. kalo tade nak update, letak video je? ok gak kan? :P

kiteorg ade pet baru la. KEKURA! dah lame dah ni.. dlm bbrp minggu dah. Mak pd kakak ipar yg hadiahkan.. utk Ryan.

anyway, buat masa ni, dah 2 kali dah sy 'mandikan' kekura tu. ekeke. mandi? tade la mandi dgn sabun. mandi tu kire cuci bekas la. tukar air. cepat gak busuk eh. air dlm bekas tu.. start tukar kaler coklet. euw. tp mmg senang sgt la nak jage. tak sampai 5 minit.. wallah siap dah bersih bekas kekura ni.

name kekura? err.. tak pasti ade ke tak. mak kite ckp.. letak Tom & Jerry. pffthh. tak glamour nye name. tade name lain ke? uhuk.

oh.. ade 2 ekor kekura. seko tu suke bertenggek kat atas, seko lg suke nyorok kat bwh. mase amik vid tu, ade plate kuning tu. skang dah tade dah. ganti dgn batu besar. sesuai sket kot.

Ryan berani pegang kekura tu. tgn dlm vid tu tgn gebu die la tu. Pika lak, takut! aneh tak? Pika yg ganas tu takut kat kekura yg kecik tu???!! :-s

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...