Tuesday, March 23, 2010

Pizza Hut: Chunky Loaded Pizza

aku dah try.. korang bile lagi??!!

aku pg mkn dgn mak Sabtu lepas. kiteorg order Chunky Loaded 1 (set for 2). Air mcm bese upgrade ke air lain, sbb mmg taleh minum air gas.

dah berjanji tamo mencemarkan bdn dgn minum air yg bukan2.. so upgrade ke Iced Lemon Tea. tp waistress tu tak bg. last week, rasenye baru je mkn set meal yg lain, boleh je nak upgrade Iced Lemon Tea, sy order dgn staff bese. tp kali ni dpt manager. manager strict, tamo bg. choices nak upgrade sket je. padahal dlm menu, pilihan byk. :(

so last2 upgrade Iced Passion Tea. yg ni, fizzy sket. so mcm.. erm.. same la kan dgn minum air gas, cume not as strong. ingatkan mcm Iced Lemon Tea, tp malang skali. kalo aku tau, aku order Iced Milo jek. uhuk.


niat dihati, ingat boleh la nak telan 3 slice. ehehhe. tp sbb pizza ni special sket, ade 10 lapisan (katenye), berat pon berat tambah dgn crust cheesy yg aku upgradekan... tak mampu utk menelan slice yg ke-3. takat 2 slice je. 2 slice yg extra tapau balik umah. Ahad lepas aku habiskan semenye. :">

p.s:
- sampai skang aku termimpi2 lg mkn pizza. sungguh cheesy skali. nyum nyum nyum!!
- haa ko.. 1 hari = 3 blog post? :))

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...