Tuesday, March 23, 2010

Laptop Cooler Pad

Hi..

lame sy menghilang? hohoho. my readers utk personal blog nampak gayanya dah makin sket. uhuk. i know, i blame myself. i don't blog like i used too. since tade bende yg menarik sy update jela walau sebusuk mane pon topik nye :))

kalo terpk pape2, sepatutnye trus luahkan kat blog, tp sy ni skang jenis suke pendam kot. so sudahnye tak berblog trus :))

okay, baru2 ni sy beli Cooler Pad yg baru. yg lame, err.. blame my rambut tersangkut kat kipas. sampai tak bergerak kipas tu. jem trus. actually bende ni dah jd byk kali. besenye lepas dah bersihkan habuk2, buang rambut2 yg tersangkut tu.. kipas tu bergerak semula. tp kali ni, rambut tu mmg dah stuck. taleh nak buat ape dah. kat cooler pad yg lame ade 3 kipas, tp hanya 1 kipas yg bergerak. :">

so sudah tiba masanya utk beli cooler pad yg baru. lgpon ade crack sket la. laptop besar dr cooler pad. ehehhe. btw, laptop sy 17". cooler pad lame.. sesuai utk 15" kot. pestu bentuk die tak square, so kene letak bebetul, kalo tak die goyang2/senget.

so ini yg lame.. RM15. kalo korang tgk, mase ni kipas yg bergerak, 2. ini gambar lame dah.


.. dan bwh ini yg baru. RM 19.90. kipas nye besar dan 1 saje! kipas besar, senang sket nak bersihkan (i hope).


beli kat mane? Carrefour je. sy kan duta Carrefour. :))

p.s: berangan nak cooler pad yg ni - LINK

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...