Tuesday, February 09, 2010

Instant Premix Powder

Salam..

Sepatutnye dah lame blog bende ni, tp asyik dok tertangguh jek. Seperti yg korang boleh nampak kat belah atas tu, sy skang jual 'Instant Premix Powder', atau lebih kenali sbg 'Serbuk Perencah Segera'.

~*~

SERBUK PERENCAH SEGERA

Perencah ni available dlm 6 jenis! ya 6 jenis.. bukan 5 mcm dlm gambar tu. ade 1 lg yg baru je menjelma keluar. Berikut adalah perencah2 yg available buat mase ini. :P

1. Serbuk Perencah Segera Kuzi
2. Serbuk Perencah Segera Gulai Kuning (Gulai Nasi Berlauk)
3. Serbuk Perencah Segera Gulai Kurma ~ terbaru!!
4. Serbuk Perencah Segera Gulai Darat (Gulai Kawah)
5. Serbuk Perencah Segera Kerutub
6. Serbuk Perencah Segera Kari Ayam

~*~





~*~

MAKLUMAT TAMBAHAN

Utk nombor 1 hingga 3: Kuzi, Gulai Kuning, Gulai Kurma.. ade extra ingredients yg perlu dimasukkan, selain dr lauk protein dan air. Garam dan gula tade dlm paket. so kalo rase perlu tambah garam dan gula, kene tambah la ye.

Utk Kuzi, bahan tambahan nya.
- ayam/daging
- air
- sos tomato/tomato puree
- ghee/minyak masak
- optional: kismis, badam

Utk Gulai Kuning, bahan tambahan nya.
- ikan/ikan masin/udang/ketam/telur/etc
- air
- timun
- cili hijau

Utk Gulai Kurma, bahan tambahan nya.
- ayam/daging
- air
- ubi kentang
- bawang besar
- minyak masak

Utk nombor 4 hingga 6: Gulai Darat, Kerutub, dan Kari Ayam. sape2 yg beli perencah ni, hanya perlu tambah lauk ayam/daging dan air sahaja! garam/gula, santan, rempah kari/etc.. seme nye dah complete dlm perencah ni. so hanya perlu beli lauknya saje. air mesti ade kan? :P

Setiap serbuk perencah segera ni dilengkapi dgn cara penyediaan. so nothing to worry about. ikut je instruction kat kotak/paket tu. :P

~*~

HARGA DAN POSTAGE

Harga utk setiap paket = RM 5

Postage utk 5 paket dan ke bwh= RM 5
Postage utk 6 paket dan ke atas = postage akan mengikut berat

Berminat nak beli? Email me at adieha@gmail.com

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...