Wednesday, December 16, 2009

Ryan's Vocabulary



pokoknye, Ryan reti mamam jek. bende lain tak reti. kalo soh die buat itu ini, die paham. amik brg ke ape.. die paham. bile die nak smtg, die tunjuk.. tp tak ckp.

cume time nak mkn je, reti la die sebut MAMAM tu.
selain tu.. die pandai sebut..

DADA : ayah die (my bro)..

MAMA : mak die

KAK : utk pika, aku dan akak aku. kite seme ni akak die la kot. hahaha.

tu je rasenye. bunyi2 lain.. takat.. 'HMPPHH'.

ade skali tu die tgh belek2 baju aku.. tgk pusat aku, aku ckp 'bellybutton', die sebut 'pusat'. ade video kite record tp malang skali aku taleh nak tunjuk la. kalo nak tunjuk jugak kene censored dulu, sbb betis aku expose. :))

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...