Saturday, August 08, 2009

Ryan Up to Mischief

a

Ryan sudah mengikut jejak langkah Pika. Dah mule naughty dah. Huhu.

Hobi terbaru ryan... tarik keluar 'gold card' Astro. tgh syok tgk TV, tetibe black screen.. "Please insert your Astro smart card". tak lain tak bukan, budak kecik ryan yg pg tarik kad tu kuar.

yg geram nye.. die akan buat byk2 kali. kire without fail la. asal dah letak balik, die kuarkan balik. so skang, kiteorg coverkan astro decoder tu, spy ryan tak nampak.

Ryan ni dah bertukar jd Pika dah. bile die kuarkan je kad tu, die pusing blkg, pandang tepat kat muke kiteorg.. pandang sorang2.. nak tgk respon kiteorg mcm mane. marah ke.. ape ke. ehehe. nak kene gigit jugak budak ini.

aku sempat snap, 1 photo utk jd bahan bukti. kire real la.. comic tu. bukan rekaan. cube tgk gambar bwh ni. ehehee. ryan siap jinjing2 lagi.. betapa gigih nye nak kuarkan 'gold card' tu. huhu.



btw, Pika dulu2 mase kecik, die tak tarik 'gold card' tu kuar. sbb sblm ni, TV kiteorg lain. masih gune TV yg square tu. blom beli flat screen lg (ehem). so astro decoder letak kat atas TV. mmg Pika tak sampai la nak tarik2 pon. ehehe. tinggi sgt.

ini bile dah flat screen, dah taleh letak astro decoder kat atas sbb mcm mane nak balance, dah TV nipis bebenar. terpakse letak bwh tu.. celah DVD player.

haih. mcm2 karenah btol la anak2 buah aku ni.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...