Monday, July 13, 2009

Where to celebrate??

ok. aku dlm dilemma.

aku tatau nak celebrate mane utk birthday July ni. Minggu depan 18 dan 19 July, birthday akak dan birthday sy. :P

mane yeh nak pg? erm.. Chili's dah strike out sbb, baru je Sabtu lepas mkn Chili's.. takkan nak mkn lg kot minggu dpn.

erm. kene pg kat restoran yg kids friendly, tak byk kaca (pika ganas), ade seat baby/toddler. mknn pon boleh dimkn oleh seme peringkat umur.

range umur: dr 10 bulan hingga 58 tahun. :D

buffet hotel, erm.. tak seme org mkn byk. yg mkn byk.. hanya.. 3 org jek. ehehe. i'm not included ok?

Dah list down bbrp choices yg kids friendly... tatau mane satu nak pilih.

a) Hartz Chicken Buffet @ Berjaya Times Square : tp murah nak mampus, mcm low class plak utk celebrate birthday. hahaha. sy ckp sbb birthday sy. kene la tmpt 'posh' sket la. erm, kang tak pasal2 mkn kat foodcourt jek. :))
b) Papa John's Pizza @ Berjaya Times Square : Pizza! seme org suke mkn Pizza. ehehe.
c) Vivo American Pizza & Panini @ Berjaya Times Square : Pizza and sandwiches
d) Chinoz @ The Gardens
f) err.. tade idea. :(

where to celebrate ni?? uwarghh??

akak lak nak tido kat Cititel next week. so most probably celebrate kat midvalley/gardens. erm. ntah la.

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...