Wednesday, July 01, 2009

D.I.Y. Indoor Playground





sejak 2 menjak ni, Pika makin innovatif dan kreatif (aduhai bhsku kenape ni?).

1 hari, kiteorg mcm bese mlm2 lepak kat dpn tv. tgk tv secara berjemaah. Pika dah puas 'kube baghe' (translation: selerakkan brg), Pika pon cari la bende lain nak buat.

tatau la perbuatan ni dikire normal atau masuk kategori genius, tp ape yg berlaku dlm komik tu mmg berlaku betul2 la. bukan rekaan ye. :P

Pika arini dah, 2 years 2 months 1 day.

mule2 ingatkan die saje nak selerakkan brg. rupe2 nye tgh bina slide dan see saw. yg see saw tu paling tak tahan. Pika ni kalo dah achieve 1 bende, muke die.. fulamak.. mmg terserlah lah kebanggaan kat riak muke die tu. wahaha. lobang hidung mmg kembang kempis kembang kempis. so mase die tgh balancing tu.. kaki terkangkang, tangan depa... muke punyela bangga.

sy dah buat sedaya upaya utk 'capture the moment' sebaik yg mungkin dlm comic. ehehe.

ari Sabtu ni, sy pos extra comic.. itupon kalo ade la. extra comic ni maksudnye, comic2 yg tak brp 'umpph' sgt... tak brp layak la nak diberi name as 1 comic.

so... Stick Dieha akan dipublish pada setiap
- WEDNESDAY (wajib)
- SATURDAY (optional: kalo ade comic extra)

harap maklum.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...