Sunday, February 08, 2009

Playing with the webcam... (Part II)

More piccas of the naughty kids! Gambar Pika pon ade lagi. since karenah die lebih dr Rayyan. Rayyan tgk gitu jela. tade perasaan. baby lagi kan. mane la mengerti bende2 mcm ni. waahhaha.

Ade byk gambar yg cantik2 kite amik dgn Rayyan (1st session with Rayyan), tp tak pakai tudung, dan mmg taleh nak photoshop dah. takpela. tayah tunjuk la sini. Dah tunjuk kat Mieza (pfs6450theothersideofme.blogspot.com). Die ckp, aku nmpk keibuan dlm gambar2 tersebut.. :">

on to the pics...

1st Model : Benjamin Rayyan bin Mazran a.k.a Rayyan


^
Rayyan tgh blur. pandang diri sendiri kat laptop. die ingatkan baby lain kot.


^
ok dekatkan sket. hoho. Rayyan tgk lampu webcam tu. bagus jugak, sebelah webcam ade lampu.


^
last shot for baby Rayyan.


... intruder alert! intruder alert!...

Pika mule masuk bilik kite. die nampak Rayyan amik gambar dgn Cheesue (me). perasaan jeles mule menyelubungi diri Pika. hahaha.


^
muke Pika ala2 tak puas atie sbb Rayyan atas riba Cheesue, dan Pika hanya berdiri disebelah.


^
so mummy pon letak Pika atas riba mummy. Pika menggigit jari tanda masih tidak puas hati. Rayyan plak 'smirking' secara tetibe, seolah2 berkate,"Chicks dig me!". wahaha.

ok. turn Rayyan sudah berakhir.

2nd Model : Maya Afiqah binti Muhammad Ramiza a.k.a Pika


^
suke hati turn die plak. dah dpn kamera, mule la malu2 kucing. td beria sgt. :P


^
kite soh die smilee!!! nak tunjuk kat 'akak' nnt.
1st time die senyum secantik ini.
kalo tak nmpk mcm jantan je.

akak is what she calls her mum. weird kan? haha. oh lupe. die panggil saye 'adik' tau. since itu la call name saye kat rumah. my sis (pika's mum, the eldest), so panggil akak. tp anak die, Pika ni.. boleh plak panggil 'akak' kat mak sendiri. wahaha. dah try betulkan. tp masih gak nak panggil 'akak'. aduhai...

^
yeayy.. dah habis! tepukkk tgn!


- THE END -

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...