Monday, January 26, 2009

Spring Cleaning (Part I)

Eheh.. sempena cuti CNY, ingat nak kemas bilik sket. susun2 biar kemas. sbb nampak mcm tongkang pecah je bilik kite skang ni. 

kite terlebey rajin, so amik gamba BEFORE dikemaskan dan AFTER dikemaskan. ekeke. best jugak. sbb nampak beza kemas dgn tak kemas. tp ade bhgn dlm bilik kene redo balik aaa. byk buku kene buang dah ni. setakat ni tinggal 2 je area yg blom dikemaskan lg.

hmm. nak mule bhgn mane dulu. yg luar2 dulu, ok? 1st time buat bende ni, excited plak. :P


Area 1: Make up table


ini la tmpt kite letak product skincare, bedak, perfume, pins, sikat, berus gigi.. etc. ape mcm? ok tak? tersusun la sket kan?

moving on...


Area 2: Clothing Rack


erk. hihihi. :">

bhgn ni, kite ikut mood jugak. bile mood rajin tu, letak la baju tu elok2 gak. tp bile mood mcm tgh tension, malas ade seme.. main lempar je atas rack ni. >:)

next...


Area 3: Study Table (Left Side)


ini port yg Pika sgt suke. tatau nape. die suke panjat pestu tarik2 file storage kat tepi2 tu. especially yg ade gambar Pooh. kdg2 die tarik, abih berterabur isi dlm. huhu. kite la yg dok penat kene susun balik. so hrp2 dgn perubahan ni, Pika tak dpt nak tarik2 dah.

next...


Area 4: Study Table (Right Side)


area ni tak byk sgt brg. tp bile kite sibuk dok layan customer, mmg abih pricelist HL, notebook, calculator, pensel.. abih tunggang langgang. ekekek.

tumbler tu wajib ade.. everyday kite isi 2 kali. so 4 liter air la kite minum dlm 1 hari. 

to be continued...

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...