Saturday, January 24, 2009

Signature's Food Court, Suria KLCC

Date: 24 January 2008 (Saturday)

erm. lame btol tak mkn kat Signature's food court. since arini kami 'bebas' dr menjadi babysitter - jage pika dan ryan.. mummy + daddy + saya pg beronggeng ke Suria KLCC. tujuan utama, nak mkn kat foodcourt. kali ni, kiteorg tak mkn kat 'Cabai' (read: Chili's) mcm selalu. :P

tak ramai org kat KLCC. maybe ramai balik kampung kot sempena CNY.

kiteorg trus naik ke.. err.. Level 2. sampai2, trus pg kat Cafe Milano (tmpt yg jual pizza), dan order 1 small Americano Pizza, 1 plate Fettuchini Carbonara, dan 3 air ice lemon tea.

kiteorg tak tunggu kat situ, sbb nak beli mknn lain lagi. 

pembetulan: saye yg nak beli mknn lain. wahaha. daddy pon order Kuey Tiow Sup (Hor Fun), tp tak amik gamba.

so heret mummy pg kat belah kanan lak, pg kat Yoshinoya. order 1 bowl of.. Chicken Teriyaki Bowl, ala carte. so tanpa air, tanpa miso soup, tanpa dessert. veggie dah letak dlm bowl tu siap2. spt bese.. saye kene taburkan condiments kat atas. ini WAJIB kalo kat Yoshinoya. taburkan.. Chili Flakes. err.. tak pasti la Chili Flakes + ape bende? tp mmg sedap la. rase masin, pedas, manis, sour.. all at once. :P

dah 2nd time mkn Yoshinoya.. so mmg dah tau.. chili flakes tu sedap. menyedapkan nasik. :P

ok. ini rupe mknn yg kiteorg order..

^
fettuchini carbonara from Cafe Milano.


^
Americano Pizza from Cafe Milano.


^
Chicken Teriyaki Bowl from Yoshinoya. dan bende2 atas tu la.. chili flakes.


harap2 korang tak drooling la tgk mknn2 ni. :P

lepas tu kiteorg window shopping. masuk cold storage kejap. mummy nak beli limau. so beli la 1 kotak dan bbrp brg lain. ade byk brg import yg kite tempted nak beli. tp decide beli 1 jela. 


Dark Chocolate Brownie pon ade, tp takut manis sgt. terlebey dos sugar plak nnt. so beli jela.. yg td tu. hmmmm.. sedap nye. kalo masuk microwave.. heat selame 10-12 second.. hmm.. mmg mcm baru kuar oven. fuhh.. wangi 1 rumah.


Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...