Monday, January 19, 2009

Pampers size



lame btol tak update comics. i know, saye pemalas. :P

atas ni pon tak kire as comic jugak.. sbb tade jln citer. ehehe. sekadar graph je. tp cube korang tgk bebetul. tak kene pelik kat atas tu.

'Before' tu ikut pd size mase Rayyan lahir la. eheh. skang Rayyan dah potong Pika dlm size pampers. dulu Pika penah pakai size L, tp bile pakai nampak mcm tak sesuai. pjg semcm je. pestu lose plak. so tukar balik M.

Rayyan plak, kalo pakai M, fulamak sendat giler. especially kat peha tu.. cam tersekse je, bile pakai L, baru nampak selese. ekekke. peha die mmg beso sket. byk isi. geram nak gigit.

anyway.. rasenye Rayyan dah 7+ kg dah kot skang. aritu 6.8 kg. Pika 7-9 kg. :D

Pika = 1 tahun 9 bulan

Rayyan = 3 bulan 19 hari

mcm same akak dan abg kite lahir dulu jugak

1st child, akak kite, kuar2 kurus, kering (tak cukup air).. siap masuk incubator lagi tp cukup bulan. so pika ikut mak die.

2nd child, abg kite, kuar2 ku semangat.. ! rayyan ikut bapak die + mak die skali. ehehe.

3rd child, kite.. size just nice. :P

agak2, anak2 ni pon kire trial and error jugak kot. 1st time, mase ngandungkan akak, mak kite kurang mkn, air pon mcm tak lalu je. so kuar2 kecik giler baby. 2nd time ngandung, mkn byk, terlebey zat plak. kuar2 abg montel giler. 3rd child, mak dah tau dah mcm mane.. mkn in moderation. kuar2 baby size just nice.. tp bile kuar tu pjg jugak la. oh lupe.. saye sorang je kuar2 dah pjg dah anggota bdn. mak kite ckp kite alien. :))

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...