Thursday, December 18, 2008

McDonald's Double Prosperity Burger

Sape dah try Double Prosperity Burger, angkat tgn?

* tgh angkat tgn... * :P

err.. tatau la sbb ape, tapiiiii..

kenape McD pg bungkus burger tu dgn aluminium foil??? kalo aluminium foil saje takpe jugak, tapiiii, ade 1 layer of kertas kat belah dlm!!

hmmmmmmm.. Prosperity Burger kan ade sauce black pepper, so bile dah basah tu, kertas tu basah skali. bile dah basah, kertas tu pon melekat kat burger. 1 keje plak nak kopek kertas tu dr burger. boleh je mkn skali dgn kertas, but i paid to eat the burger NOT to eat burger with paper stuck to it.

tak syok la mkn kertas, btol tak? nak mkn burger je. huhuhu. disbbkan kertas tu, mmg messy la nak mkn.

ape salahnye pakai je packaging bese. either dlm kotak mcm Big Mac atau pon, wrapper plastic yg bese. tak perlu nak gune aluminium foil bagai.. :P

sblm ni, derang gune kotak je. dah elok dah. 

pestu.. tak pasti perasaan saye sorang je ke, tp nape mcm kecik je Prosperity Burger kali ni? wahahhaa. is the burger shrinking or, mulut saye yg bertambah besar?

~~~~~

oh.. and i notice, McDonald's skang suke benar buat everything DOUBLE.

i already tried their..
- Double Spicy McDeluxe
- Double Big Mac / Mega Mac
- Double McChicken (move it meal)

yg lain, tak try.

Mega Mac.. erm. can't believe i actually ate that. took me.. more than half an hour to gulp it all down. punye la besar. yg ni mmg taleh nak gigit la, coz tebal sgt burgernye.

McD.. so what's next? nak doublekan ape lagi? 

~~~~~~
To McDonalds.. if u happen to read this.

I'm still waiting for my Samurai Burger. :(

korang penah mkn Samurai Burger tak? last time, Samurai burger kuar kat Malaysia, it was around, err.. year 2000. lame sgt. saye siap tulis surat kat McD tau, tanye pasal burger ni, nape dibentikan.. etc etc.

nak kate tak laku, tipu la tak laku. kat Thai ade Samurai Burger tp pakai pork. uhuk.

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...