Tuesday, December 02, 2008

Awards

Erm.. lame sgt tertangguh. saye dpt 2 award. baru hari ni nak tempek kat blog.

award pertama dr carebear cousin, Nur Amalina. err. tak baper paham, nape ade monyet kat award ni. ke penerima award ni dikire as monyet?


award kedua dr Zeti. dier ni bagi kat herbalife blog, tp since saye tanak cemarkan herbalife blogdgn bende2 mcm ni, saye tempek kat personal blog la yer. same jela kan. :P


Sape2 yg nak award ni boleh copy paste sendiri letak dlm blog masing2, saye tanak pass kat org lain. saye letak sini ni, kire sape2 boleh amik. boleh ke camtu? wahaha. :P

kepada Cik Nurmiza, anda ade 3 blog kan? so sila2 la tempek award ini pd blog2 anda. teme kasih. sape2 yg bace blog ni, haa.. saye hadiahkan 2 award ni kat korang. :P

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...