Monday, October 06, 2008

Sun-bathing

beberapa hari yg lalu, muke baby Rayyan nampak cam kuning sket. pegi la buat check up kat Hospital Pusrawi just to make sure. dan die di-diagnose ade Mild Jaundice. so tak perlu kene admit, cume kene berjemur la sket. ehehe.

bwh ni ade bbrp gambar baby Rayyan tgh sun-bathing. Photos taken on 4th Oct 2008, baby Rayyan was 5 days old at the time. Today he's 7 days old. :P

Nampak cam lawak lak gambar bwh ni. siap pakai eye patch tuu. ni berjemur dlm rumah, sbb kat luar hujan renyai2. besenye berjemur kat garden je. 



Bawah ni kite amik gambar close-up. Dan utk peminat2 Pika, kat bwh ni ade gambar Pika tgh kiss baby Rayyan. ehehehe.. :x



Tak puas? Nak lagi? haa... korang boleh bace kat blog Herbalife kite. kite rajin update blog tu. almost everyday gakla. pasal baby Rayyan pon ade kat dlm blog tu. ehehe. Posting terbaru on Baby Rayyan : Baby Rayyan's 1st check up. ade gambar!

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...