Thursday, October 23, 2008

Between my legs



Ehehe. tajuk sama mcm Engku Emran (blog suami Erra Fazira) punye blog title. :P

okey. citernye begini.. 

kite ni kalo tgk tv, mmg suke tgk berdiri.. konon nye nak tgk kejap jela. pestu masuk bilik. so nak dijadikan citer, satu ari.. Pika ni cam tenung2 kite lain mcm je. cam ade sesuatu yg naughty yg die akan buat lepas ni. 

tetibe die bgn dan menuju ke arah kite. ingat soh dukung ke ape. rupenye nak masuk celah kangkang. kite mase tu pakai baju kelawar, baju kelawar tu kan kain dier panjang..  terpaksa la aku naikkan kain kelawar tu (sib baik aku pakai suar pendek kat dlm), kasi Pika lalu celah. sbb nampak die tgh struggle berusaha betul nak masuk.

kirenye dlm comic tu insiden pertama Pika buat keje mcm ni. tp lepas2 tu die buat jugak lagi kat kite dan kat org lain. besenye sblm nak kuar jln2, kite sengaja la kangkang luas, pestu panggil Pika.. ckp kat die, "Lalu la cepat". mase tu kite pakai suar jeans, so amik peluang la.. kasi die lalu. die pon suke la.. sbb ade org kasi permission lalu celah kangkang. wahahah. pelik betul niece aku ni. aku pon satu.. menggalakkan dier lalu celah kangkang. isk isk isk.

dlm comic tu kite lukih Pika lalu sekali je..  pestu duduk kan? tp in reality Pika buat byk2 kali. dlm 5-10 kali camtu.. lepas die puas hati baru die duduk. kalo tak die akan dtg dekat, angkat kain.. atau trus je lalu kat celah kangkang tanpa mempedulikan kiteorg pakai kain ke, towel ke, tak pakai pape ke.. etc. ehehe.

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...