Sunday, August 24, 2008

TV Series

Erm.. lame betul nak tunggu season baru my favourite tv series kuar. most of them start bulan september. hmm. lame lagi.

here's the list. ehehe. seme tv series & 1 reality show di bwh wajib kite dload from torrents every week. opps! :">

HEROES Season 3 : 22 SEPT 2008 (monday)

ANTM Cycle 11 -: 3 SEPT 2008 (wednesday)

UGLY BETTY Season 3 : 25 SEPT 2008 (thursday)

GHOST WHISPERER Season 4 : 3 OCT 2008 (friday)

SMALLVILLE Season 8 : to be announce

sambil2 tunggu tu, dpt tau ade 1 tv series yg baru ni. tade la baru mane. dah 2-3 bulan dah. start 5 June yg lepas. name dier, 'Fear Itself'. ala2 mcm Twilight Zone gitu. sbb tv series ni citernye tak disambung2. 1 episode 1 story. bagus jugak citer nye tak disambung2.

kalo cam Lost tu, adeh.. tak larat aku. dulu penah gak dload Lost, tp season 1 tu pon agak penat la nak dload sampai abis. sbb every episode, akan end secara abrupt gitu. kirenye.. tade happy ending. ending seme like.. "Huh??". kalo Ghost whisperer tu at least selesai la 1 kes, kdg2 ade gak sambungan.. tp jarang la kan.

back to Fear Itself. ermm. tade la best sgt citer nye.. sbb nye i dunno la, citer nye bese2 saje. pelakon pon cam kaku plak. jalan citer tak seram atau menakutkan. kirenye tak meninggalkan kesan lepas tgk tu. tade la sampai dpt nightmare ke ape. tp ade part yg terkejut jugak. cth 'Skin & Bones', part ayah ni atas katil.. dan tetibe je.. ERK! saye dah expect dah mesti ade pape ni, tp terkejut jugak. cis. sib baik tak terjatuh dr kerusi. dah la pasang volume kuat.. pakai headphone plak tu. mane tak terkejut kan?

episode ke 9 Fear Itself, tatau la nape lambat sket ditayangkan. takkan benti begitu saje? mungkinkah sbb Olympics? harap2 la. sbb kalo boleh, tanak la Fear itself ni tetibe menerima nasib yg same mcm tv series yg lain. sbbkan rating jatuh.. trus tergantung gitu, trus kene cancel. huhuhu. salah satu nye Tru Calling. uwaaa sedeyy!!

papepon, Fear Itself is not as good as Twilight Zone.. Tales from the Crypt etc.

anyway, walaupon tv series Fear Itself ni kurang menyengat, tp nampak ade la improvement dr episode ke episode tu. boleh la layan sambil2 tunggu tv series yg lain kuar.

----------

kalo korang perasan, i'm blogging this at 2:16 AM. ehehe.

apesal aa.. cam susah je nak blog skang ni. mcm tak berfungsi je otak ni. even nak buat review movie pon tade idea nak tulis ape. adehhh! kalo dulu, kemain la senang nak berblogging. but now.. ???? ke sbb tade bende yg best berlaku? huhuhu.

blog herbalife kemain la senang nak type mcm2. siap boleh update daily plak tu. sgt suprising!

personal blog.. bagaikan ada sesuatu je yg menghalang. otak cam tanak jln je. maybe i'm just thinking too much. i should just blog whatever topic i want kan? nak merapu pon tak kisah la kan. asalkan tak menyimpang dr tujuan asal blog ni. :P

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...