Monday, August 04, 2008

Photo of the Day

Mulai skang, kalo saye tade idea nak tulis pape, comic pon malas benar nak lukis... saye akan update blog dgn letak random personal photos kat sini. tak semestinye gamba Pika la, asalkan gambar tu tangkap sendiri atau sape2 dlm family. pape saje gambar yg interesting, funny, weird, candid, etc .. saye post kat sini. ehehee. ok? at least tade la blog tak ber-update langsung kan?


^
Photographed on 15th September 2007 by my bro, Mazran

Utk 'Photo of the Day' yg pertama, gamba ni mase Pika umur 5-6 bulan. mase tu Pika tak reti nak senyum lg bile kiteorg amik gambar die. bile nampak camera die wat muke toye. so pasal tu terjadik adegan cam dlm photo tu. wahaha.. sian kan? itu tgn saye tau. jgn marah eh. Pika tak rase sakit pon. >:)

skang Pika dah pandai posing/senyum dan bile nampak camera. so tak perlu la nak pakse2 die senyum ke ape. hahaha.

NO BABIES WERE HARM DURING THIS PHOTOSHOOT. :)

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...