Monday, July 28, 2008

Chili's Grill & Bar, Suria KLCC

Sabtu lepas pegi Chili's utk celebrate birthday july babies. pegi dgn mummy, bro, sis, sis-in-law dan Pika. Daddy ade kelas dan bro-in-law ade kursus.. wahaa.. sorry la yer. terlepas sudah. >:)

sampai2 tu kene tunggu la kejap.. tp dlm 10 minit je kot. kiteorg order 2 Appertisers dan 3 Entrees, 1 kids meal for free. kids meal tu taleh pilih lak. waiter tu main bagi jek. tp portion mmg terlampau byk la utk Pika mkn sorang. saye gak yg kene abiskan last2.


^
Macaroni Cheese ni agak plain. tp boleh la. tapi tak cukup cheesey la. so kalo lagi cheesey bagi saye lagi bagus. ehehe. tp sebab mase tu lapar punye pasal seme bende jd sedap.


^
Classic Nachos:
Twelve slices of nachos which consists of beans, queso with a hint of seasoned beef, cheese & jalapeños on every chip. Served w/pico de gallo & sour cream.

Yum yum... Classic Nachos. ini dish yg wajib diorder tiap kali kiteorg dtg Chili's mmg sedap giler. kalo dtg Chili's tp tak order ni, mmg pelik la. tak pon nnt kalo balik umah.. kang sampai termimpi2 sbb tak order bende ni. ehehe.. :P

btw, Classic Nachos is ade 12 keping kesemuanye. tak sempat nak amik gambar, ade org dah serang Nachos ni. huhu. tgkla.. tgn sape tu.

kat tgh2 tu utk dipping. kalo dulu, derang letak guacamole skali. skang dah tade plak. huhu. ke kene mintak baru derang letak?

avocado dah mahal sgt ke skang? i thot aritu turun harga sket. from RM3.99 jd RM3.60 per avocado. kalo beli byk2 mesti murah dr tu.


^
Southwestern Eggrolls:
Smoked chicken, black beans, corn, jalapeño Jack cheese, red peppers and spinach wrapped inside a crispy flour tortilla. We serve it with our avocado-ranch dipping sauce.

ini pon yum yum... also available in Triple Play :P


^
Monterey Chicken:
Marinated, grilled chicken breast w/BBQ sauce, applewood smoked beef bacon, cheese & tomatoes. Served w/mashed potatoes & seasonal veggies.

yg ni, pon selalu gak order, tp kali ni kite add-on Garlic & Lime Grilled Shrimp. RM 11 tu haa utk add on shrimp je.

mashed potato tu mmg consistent je rasenye. every time dtg, cenggitu jugak la rasenye. slurrpp! sedap giler. mmg cukup perasa. caner la derang wat mashed potato tu. kuah putih tu kuah ape la ye. rase nak jilat2 je plate. tak muak lak bile mkn.


^
Southwestern Lamb:
erm.. tak jumpe lak info dish ni. :P

1st time order Lamb. kat Chili's ade 2 jenis; lamb shank dan lamb. lamb ni besar sket dan byk isi lagi kot. even harga pon a bit mahal kalo nak banding dgn lamb shank. served with mashed potatoes yg ever so lazat, seasonal veggies and a piece of garlic bread.


^
Fajitas Quesadillas:
Fajita-marinated steak or chicken with grilled onions and Jack cheese in buttery toasted tortillas. Served with rice, black beans, sour cream & pico de gallo.

yg ni kalo tak silap ade 8 keping kot. sekali lagi tak sempat nak amik gamba yg lawa, sbb ramai tgn yg dtg menyerang. tak sabo2 nk mkn. :P

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...