Sunday, May 27, 2007

Cow Mania

Sejak 2 menjak ni, ramai betul visitors yg dtg rumah. Dtg rumah kite pon wat ape lagi, tgk baby la. ehehe. selalunye kalo tau ade tetamu yg nak dtg kiteorg akan pakaikan baby maya baju cantik2. walaupon rambut die tak byk, kite selalu sikat rambut sampai nampak mcm pakai gel rambut. besela kan nak tunjuk kat org, kene la dress up sket.

selalunye kalo pegi beli baju, mummy besenye bawak kite skali coz of my taste on choosing the best looking clothes mmg taleh di-deny lagi; tak kirela dr segi pattern ke, colour mahupon design. my sis pon tade la nak risau sbb kite jd tukang memilih. tp kalo daddy yg belikan.. mmg risau giler. ehehe. sepjg pegi shopping area baby tade plak nampak baju cow print. ke mmg tade?

these are some of what i am hoping to find.


^
cow print undies


^
cow print bottle. suke tgk penutup botol die, ade udders. hahaha. comey!!


^
ni lak cow print mittens. anak sape la ni.


^
cow print short pants and booties. wohoo!


^
ok, last one. how about this one?

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...