Wednesday, November 01, 2006

Aku, kucing dan biri-biri....

Aku, kucing dan biri-biri...



^
Click on the thumbnail to view the whole photo

If you have trouble viewing the photos, pls go HERE instead. That link direct u straight to my fotopages.

Ntah pesal tahun nih balik kampung malas sket nak amik gamba. Tak cam dulu.. snap snap sampai tak ingat dunia dah. tp gamba yg still byk adalah gamba binatang so.. rasenye eloklah kite tempek gamba2 tu kat sini.

Gambar2 nih seme nye kat Kelantan.. area Kota Bahru.. dan Kusial Bahru.

Photo 1 - ini kat dpn rumah auntie kite. ternampak kucing nih dr jauh, so kite pon panggil la. cube nasib. kot kot die akan dtg ke. tup tap.. die BETUL2 DATANG! seram gak. sbb susah nak carik kucing friendly canih. kat KL mmg susah nak carik kucing friendly seme nye sombong. yg friendly pon stray cats je. bile kucing dah sampai dekat tu.. die lak lelebey. kemain la die gesel kepale die.. dgn bdn2 die sekali kat kaki kite. geli pon ade gak. sbb leh rase tulang2 kat bdn die. eheh. tp kite SUKE! lame gak la die gesel sambil tawaf badan kite. kite duduk mencangkung kasi 'can' die gesel2 senang sket. hihi. org ckp kalo kucing nih gesel2.. maknenye die nak 'mark' bende yg die gesel tu as die punye property. so maknenye yg kite nih dah jd property kucing tu la. uwarghh.. My Master!

Photo 2 - ini lak amik kat bandar Kota Bahru. amik secara random je. sbb tertgk ade kucing kat bwh pondok kecik tu. lagi satu.. kucing tgh mandi. tgh jilat kat area mane tuh? eeii.

Photo 3 - gambar nih lak amik kat kampung, Kusial Bahru. tgh beraye kat rumah sedara kat area situ.. tetibe nampak ade satu family kambing biri2 nih tgh melepak. so ape lagi? amik gamba la. sekor tu dok pandang je kamera. seriyes die posing. leh wat jd model kambing nih.

Enjoy!

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...