Saturday, October 01, 2005

Pixel Art: Kitchen



Nie projek terbaru kite. baru siap buat -"Pixel Kitchen". siap dlm bbrp jam. Menarik gak wat kitchen nih. tgh edit lagi nih. nak wat lantai jubin. tambah2 brg2 lagi kat dlm dapur nih. e.g dustbin, kucing tgh tido, sampah etc. yg kaler putih tu kononnye dishwasher. yg kat penjuru tu oven dan stove. ade plak letak kat penjuru? nih kitchen moden nih. cool tak glass window kat cabinet tuh? ehehe.

sape2 yg mintak tutorial tuh, sile la pegi ke http://del.icio.us/adieha. bile dah masuk tu, click kat tag "PixelArt". kat situ kite dah share mcm2 tutorial/website on pixelart. cara2 nak buat dapur pon ade kat situ. dapur nih pon, kite just adjust2 dr situ. nak wat from scratch tak reti lagi. hahaha. tp at least tade la tiru bulat2 cam org tu wat. ade gak lain nyer. pasnih nak tambah2 lagi, lain la rupenye nnt. kite suke blaja camni. amik step pertama, pestu try buat balik ikut step2 dier. itu la cara kite blaja dr dulu sampai skang. dr situ leh explore cara step by step org tu buat.

Labels: ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...