Monday, October 24, 2005

McD Ramadhan Buffet

McD Ramadhan Buffet

Kite dah try "McD Ramadhan Buffet" nih. Kite try minggu lepas, ari Khamis. Kite bersame2 dgn Akak dan Abg pegi ke Alpha Angle, Wangsa Maju utk merasa "McD Ramadhan Buffet" nih. Sesaatnye menjejakkan kaki ke dlm McD, kami disuruh membayar sebyk RM54 (+tax) utk 3 org. Pestu dpt sticker sorang satu. Ade ke patut akak kite nak pegi tampal sticker tu kat atas tgn die. ingat nih sticker cam naik ride kat Disneyland ka? org tu siap gelak2 lagi kat akak kite. kene pakai sticker tu kat belah kiri dada. Kat dada tau bukan kat tmpt lain! *pk kotor sat*

Abg pegi semayang dulu sbb akak kite kutip die trus dr LRT. so maknenye die lom semayang Asar lagi. Tade la ramai sgt yg try Buffet nih. mungkin sbb kiteorg sampai awal lagi kot. Pas dah dpt sticker masing2. kami pon pegi pule ke Kaunter Express dimana order kami diambil. Pestu amik kertas order dan pegi ke kaunter yg bese korang pegi tu la. Kasi kertas tu, dan dgn magicnye penuhla tray anda nnt. Amik tmpt masing2 dan tunggu sehingga waktu berbuke puase. Kurma free juga disediakan.

Kiteorg pegi order 4 trips dan ini la mknn2 yg kiteorg amik:
- Food : Quarter Pounder with cheese, Spicy Chicken McDeluxe, Cheese Burger, Big Mac, Chicken Foldover, Veggie Burger, Mc Egg, McD Chicken, Chicken Porridge, Chicken McNugget, 3 small fries
- Drinks : 5 Sirap Bandung, 2 cokes
- Desserts: 1 chocolate sundae, 1 strawberry sundae, 4 apple pies

tatau la samada seme nih sampai RM54 tuh. rase nye tak sampai kot. :(

kite tgk ramai mak bapak bawak anak2 derang mkn buffet mcd nih. kalo couple lak ade la dlm bbrp org aje. ade 2 couple sebelah kite nih mkn dgn "ayu" aje. mane la nak abih mkn. 1 couple tu order sket je mknn. tp air nye. fulamak. ade la dlm 8 cawan atas meja dier. org yg minum nye 2 org aje. tp 8 cawan? seme nye licin. kuat minum air kot. mkn tak sgt. sorang agie couple nih, order byk mknn. sampai terlebey2 lak. ade tinggal byk mknn cam ayam dan bege atas meja. tak sentuh pon.

pestu nampak satu baby nih. kepale die botak giler. mase tu die nak balik dah. die tgh nangih. tp die nangih special sket. cam bunyi nangih yg telah direkod aje. maintain aje bunyi dier. dahla volume die tak sekuat mane. cam dah diperlahan sket volume die. pelik gak. baby betul ke tuh? ke robot? uwek uwek uwek uwek.... begitula bunyi nyer.

Best gak mkn kat McD buffet nih. rase nye cam mengajar org2 malaysia utk mkn tanpa kawalan dan menggalakkan lagi org2 malaysia menjadi obeis. kire cam setan je bile masuk mcD nih. tanduk rase cam pjg je tibe2. seriyes cam setan. semenye nak order. tp sib baik leh control agie. hahaha. so sape2 yg mmg suke mkn McD, sile2 la try Buffet Ramadhan nih. nnt bulan puase thn dpn lom tentu die wat lagi. cube tau!

P.s: parents kite tade umah. derang dah pegi Umrah 19 oct lepas. derang akan balik 2 Nov nnt.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...