Sunday, September 25, 2005

Short updates

Short updates

  • I saw Herbie in Gombak. Herbie yg kite nampak bukan jenis yg volkswagen bug tau. tp Perodua Kancil. kemain agie org tu tiru sebijik2 kete Herbie tu. siap dgn stripes biru merah ngan nombor nye skali kat hud dpn. tp nombor die lain sket. Kancil tu nombor 24. Herbie nombor 53. tp yg tak tahan nye, die pegi tulis kat tepi kanan kete.. "Herbie". adeh.. perasan nyer. kalo dah kancil tu wat la cara kancil! kalo ade volkswagen tiru bulat2 cam Herbie.. elok jugak. nih kancil. bluwerkkk! *muntah kuar kaler ijau*

  • My sister's car, the Atos, nyaris2 dicurik atau nyaris2 dicurik isi dlm nyer. Kete tu betul2 dipark kat depan rumah kite. Kiteorg baru balik dr Midvalley. pestu tibe2 bunyi alarm. selalu nye kete yg suke bunyi2 alarm nih, yg Satria takpon Kancil (sbb dah nazak sgt). nih Atos yg bunyi. so kiteorg cam pelik la. Abg ngan akak turun tgk. check2, pintu kat driver tak kunci. mule2 akak mule marah2 (blame org lain) sbb ingatkan ade sesape yg lupe kunci dan check pintu. tp pelik la kan.. pehal lak pintu yg tak berkunci, pintu driver. bukan nye pintu yg passenger yg selalu nye akan terbukak balik (berhantu). Pestu lame2 tuh, baru la paham ade org yg cube nak bukak pintu kete (dan berjaya) tp gagal mengambil pape brg dlm kete dan sudah pon melarikan diri sebaik sahaja berbunyi nye alarm kete. sib baik tak sempat nak curik pape. dahla dlm kete Atos tu ade CD player. mahal tuh! kite accuse ade sorang budak nih. tgh jln nak balik ke rumah, kire naik bukit utk masuk ke rumah la, kite pasan ade sorang yg agak suspicious. kite saje jela pandang die. pestu die pandang balik.. tp cara die pandang tu cam jahat sgt. huhuhuhu. abg kate budak tu anak ****. tp kite tgk lain plak budak nih. tak cam dulu kite tgk. ntah2 salah org kot. anak **** nih mmg problem sket. dulu ade ke patut die pegi bawak kete pestu bawak cam org giler langgar2 pagar rumah jiran. abih musnah pagar rumah jiran2. pagar kite tak kene la, alhamdulilah. tp yg paling penting sib baik tak langgar org. adeh. tp yg pasal budak tu yg wat cubaan mencuri tu just an assumption jela. tatau la kan. agie pon die tak sempat nak curik. kalo sempat.. kite potong tgn die. muahahaha. >:)

  • Jiran kpd kwn kite dan juga kwn kite nak pindah rumah. kite tak sedey pasal kwn kite pindah tu, tp sedey sbb jiran kwn kite yg pindah. nak tau nape? jiran die tu ade bbrp ekor kucing yg amat obese skali. tatau la baper byk ekor. tp yg kite prasan ade 3 aje. satu kaler oren cam garfield (feveret akak kite). satu lagi kaler itam pestu ade highlights kaler oren (nih feveret kite - sbb ade rupe cam rug). satu lagi kaler itam ade highlights grey. kalo jiran tu nak pindah rumah, maknenye kucing2 tu pon akan pindah jugak. uwaaaaa. tade dah kucing obese kat tmn permata. uwaaaaa. sedey nye..! nak kucing obese! uwaaaaaa. taleh dah nak cuci mate tgk kucing obese bile lalu umah derang. uwaaa. selalunye kucing2 nih suke 'suntan' kat garaj rumah derang. dr jauh nampak cam bbrp jenis carpet yg tengah berjemur je. huhuhu. i'll miss u kucing obese!

  • td baru balik dr mkn kat Shokudo, Midvalley. 1st time try mkn kat sane slps bace review dr Sixthseal. (actually dah lame dah bace review dier, tp asyik tak jd nak pegi Midvalley) pas mkn pegi tgk wayang kat GSC. tgk citer Flight Plan. best gak. Red Eye pon dah tgk. lame aa dah TAK tgk movie kat wayang. asyik menDL aje. ngeh ngeh ngeh.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...