Monday, September 26, 2005

My New Food Blog

My New Food Blog

Kepada mereka2 yg tade dlm yahoo msgr list kite, mesti korang tatau kewujudan Food Blog ini. Food Blog ini kite wat pd awal bulan sept. mule2 tak pasti nak wat blog pasal ape, tp last2 pk rase ade baiknye kalo kite share recipe2 kite kat blog pulak. tamo letak kat blog nih sbb. nnt tak tersusun. Kite pakai Blogsome pulak, sbb leh susunkan recipe ikut category. ngeh ngeh ngeh. skang nih dah ade dlm 17 resipi. kite akan letak 3-4 resepi skali update. selalu nye resepi2 nih kalo bukan dr mak kite, dr internet yg dah diubah oleh kite ikut kesesuaian dan taste kite. kalo takpon, kite cube tgk bbrp resepi mknn yg same.. dan gabungkan ingredient die. ceh! cam tere plak. kebykan resepi mmg mudah2 belaka dan amat sesuai la bagi mrk2 yg masih bujang. :P simple-simple aje resepi dlm food blog kite. tade nak pening2 kepale. sbb kite pon tak suke sgt kalo resepi tu pjg lebar pestu direction nak buat tu bukan main susah agie. ingredients pon seme yg senang nak carik. okla ye. pegi la visit food blog kite kalo rajin. kalo time2 bulan pose pon leh visit gak, tgk gambar2 mknn. slurpp!

Ini link Food Blog kite -> http://adieha.blogsome.com

p.s: tertinggal plak. kalo korang tgk kat tepi kiri, under "Add Me". ade bbrp ketul button yg baru kite add. buat sendiri nih. utk blog nih ade 2 button. satu button lame. satu button baru. korang pilih la mane satu korang suke, itupon kalo korang nak letak kat blog korang la. 2 button lagi utk foto blog dan food blog. okies. itu aje.



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...