Wednesday, August 17, 2005

Photo Retouching

Kite try balik macam mane nak pakai photoshop. selalu nye pakai Photoshop utk design layout, edit2 color, buat effect atau adjust photo sket2 je. tade la cam gune 100% sbb tak baper suke ngan Photoshop nih. lebey rajin gune Fireworks dr Photoshop.

aku sebenarnye kagum ngan kebolehan Xiaxue. tere sgt la. So tercetus idea nak blaja caner nak retouch photo pakai Photoshop nih. yela dah reti gune photoshop tp tak penah gunekan kemahiran lak. rugi la kan. so carik2 la kat Net, kot kot ade tutorial pasal photo retouching nih. ade la sket. tak byk sgt. kebykan pasal nak enhance kan skin colour, sparklekan mate dan remove wrinkle etc.

kite edit 4 gambar. dan ini la hasilnye. (seme gambar2 dibwh diamik dr internet). so caner? okla kan. tade la amazing sgt pon. enhance skin colour je ngan mata. tade la sampai aku kuruskan muke derang. rase2 leh carik mkn jd photo retoucher ker? .... tak kot. -_-








Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...