Tuesday, January 25, 2005

Cute Cat

Cute Cat

Di sini saye nak amik kesempatan utk mengucapkan Happy Belated Raye Haji. Hik hik. Lambat lak wish. ari tu sblm raye haji, mcm2 rendang yg ade. jiran2 pon rajin lak dtg bagi sebekas rendang utk kiteorg. so ade dlm 2-3 bekas rendang dr 3 tukang masak. slurpp! saye nih diikutkan dulu-dulu tak suke rendang2 ini. tp sejak 2 menjak nih suke lak rendang. nasik impit ngan daging tu kene la lembut. tak suke yg keras2. saye nih dahla bergigi besi. bahaye mkn bende2 yg keras. kang tercabut abih gigi saye, dahla seme nye bersambung. bahaye tuh. So raye aji ade la sedikit mknn. Mummy masak nasik dagang. pestu ade nasik impit ngan rendang. tu je kot.

Ini ade gamba kucing kiut. kpd peminat2 kucing, kite rase nak kasi award la kat kucing ni. Kucing Paling Gebu. kalo bdn die sebesar soft toy "Baby Seal" yg die dok atas tu.. wahh!! besh nye. geramm!!.. GRRR.. nak gigitt! soft toy tu pon kiut gak. kalo ade satu kan best.. leh wat bantal golek *hint*hint*.



Utk pengetahuan korang, sabtu nih (29 Jan) kite ade appoinment dentist. kalo ikutkan ckp doktor, die nak bukak dah bracess nih. tp tak sure la. samada die bukak ari sabtu ni ataupon just nak measure utk wat retainer. retainer die kate akan pakai pas 2 weeks pas bukak. saye pon tak baper ingat ape die ckp. hohohoh. nak kate excited tu tade la. tp wisau gak. penah dgr ade sorang budak tu, nak bukak dah bracess die. tp tah caner, doktor die tu ganas sgt.bukak2 bracess sampai tercabut satu btg gigi. gigi bhgn dpn lak tuh. abih rongak. sadis betul. mintak jauh la tak jd kat kite. huhuhu. wish me luck.

sekian..

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...