Tuesday, October 19, 2004

new skin?

nih cubaan menukar blogskin. tatau nih sebenarnye. tak reti langsung. kalo tak jadi, kite stick to the OLD one la. takat add links, add tagboard tu reti la lagi. nih caner nih nak letak add seme? aiyo yo. HTML saye reti, tp ape kejadah script yg blog nih gune. try2 la experiment dulu. kang lame2 pandai la tuh.

nape la shoutbox nih down nih? counter pon ade masalah. itu pasal ingat tukar skin.. tuka shoutbox dr site lain.. counter pon dr site lain. erm.. sape2 yg rajin tu ajar la sayer yer? caner nak edit skin yg baru nih. especially part date utk entry blog tu.

-----------------------

ari nih kan. saye bangun pukul 8.30. sepatutnye 8.30 saye dah bertolak ke kelas utk consultation FYP. tp tatau la mcm mane boleh tido mati. sahur pon tak. padahal kite rase mak kite dah call kite, soh bangun. ke die tak call? saye pon dah tak ingat. mmg tak ingat pape la. tp kite bgn dah kul 4.45 tuh. huhu sedey nyer. tp tertido balik. Hari ke-5 puase tak bgn sahur lak. dah plan dah nak mkn ape semlm. tp tak bgn. sib baik gak bgn kul 8.30. kalo tak bgn langsung caner. miss consultation. nayer!

mlm nih nak berbuka mkn ape eh? lom pegi lagi tgk bazaar ramadhan kat MMU tuh. byk ke mknn ek? ke nak extreme sket.. pegi Precinct 2. kene carik sket la. tatau la mane precinct 2 tu. hahaha.. nnt saye pk kan.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...