Thursday, October 28, 2004

Fettucini Carbonara

today ari yg paling malas dlm dunie. malas2 pon rajin gak edit game yg tak seberape tuh. sound lom berjaye add, dan links ade a few not working. bagi kat bbrp org test game tuh. derang kate susah. ade yg dpt 2 je betul. paling tinggi 5 betul.

dlm tengahari tuh, dpt msg Y! dr inaz. die kate nak tumpang rumah cyber jap. nak shoot utk projek FYP dier. die wat pasal kehidupan sblm dan slps seorg gadis kampung yg berhijrah ke bandar, lalu terjebak dgn perkare2 yg tak sepatutnye. cam ade 2 identiti la. org ingat baik, sebenarnye.. jeng jeng jeng. kire ala2 cam noritta la. so nak filming kat umah kite kejap. konon2 cam noritta tu dok sini la. kan noritta dok kat condo/aparment. haa nak tau tak? noritta tu dok same apartment ngan uncle/auntie kite. lain blok aa. eheh.. takutt. tp skang derang dah pindah tmpt lain dah. ok. disbbkan mase tuh umah cyberia cam tongkang pecah, kite soh inaz dtg lam ptg2 aa.especially kat ruang tamu. byk kertas2 A3 tersepah sbb berminggu2 sibuk buat sketches tuhla. so dlm kul 1-2 siap la kemas. nampak cam umah org lain lak. hahahah. tade brg langsung kat ruang tamu. yerla. dah kwn nak gune kat situ. kang letak sketchbook kat situ, nampak pelik lak. noritta amik DM ke? hahah. so dlm kul 4 tuh.. inaz dtg bersame ngan teh. teh akan berlakon menjadi noritta. ehehe. aku tanye taknak gune bilik tido ke. yerla mungkin nak wat die tinggal bebetul kat situ.. kene la berlakon..tido ke ape kan. make up ke. kuar dr bilik air ke. nampak la believable sket. tp inaz nak shoot bed room ari lain. senin dtg lagi.

derang try gak game kite tu, bijak gak derang nih yer. tp derang sempat try level 1 je. level 2-4. tak sempat nak wat. lain kali la kot. soh derang try agie. pas derang balik. kite pon kuar st mall, utk membeli brg2 dapur yg abih. terbeli bende2 yg tak sepatutnye, snacks.. ice cream. gatal tgn, tak sedar lak amik bende2 nih. tah bile nak mkn tah.

balik dr st mall, mule masak. menu utk mlm nih.. Fettucini Carbonara. recipe ade kat fotopages. sile la tgk. gamba pon ader. menjadik lak. kite adjust sket. tambah itu ini utk menyedapkan rase. mase tgh sibuk masak tu, mummy call. die tanye nak balik ke tak. kalo tak, die nak dtg. so kite kate, kite nak balik. kite citer kwn dtg td, shooting. pestu ckp projek pasal noritta. senin nnt dtg lagi, utk shoot kat bilik tido. pastu kan. tak disangka2, mak kite kate, "abih.. nak wat 'bed scene' jugak ke?". mase tu kite teramat la innocent, tak terpk pon bab tuh. mak kite lak terpk camtuh. hahahahaha. giler kotor otak mak kite nih. hahahaha.

haa. sblm kwn kite balik tu, kite tanye derang, "scene yg kene bunuh tu, tamo wat ke. kite leh tulun ikat kaki ngan tgn". kuang kuang kuang. actually kite ade dpt gamba noritta yg kene ikat kaki tgn tu. kire elok gak la mayat die. tah sape tah yg bagi. tak ingat plak.

p.s: pemes la nnt umah aku minggu dpn. friday dpn, kang kene tunjuk execution sorang2. mesti kene tunjuk walau sket pon. kot kot che mat tanye, itu umah sape tu? hahah. tatau la. aku nak nyorok bawah meja la canih.

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...