Sunday, July 25, 2004

yeye.. dpt gak berjln2

aiya. sempat ke nih nak wat blog sblm masuk ari senin?? ari ahad nih mmg ari ronggeng utk saye. saye balik gombak jumaat lepas. dan ari nih adalah ari saye kene balik ke cyberjaya semule. buhuhu. so sblm saye balik cyber, saye telah berjaye memujuk family saye utk keluar beronggeng di pagi ahad ini. tak pegi pon tmpt besh. pegi alpha angle jaya jusco jek. takpe la. asalkan kuar. semlm ( sabtu) tak kuar langsung, sbb mummy ade tuition kene ajar anak org. mlm tu lak, mmg sah takkan kuar sbb DEMAM AF. ehehe. mmg dah booking mlm tu tgk konsert AF jek. AFUNDI ZAHID+KAER+FARAH

okla. pasal ari ahad.. tade la nak kate best sgt pon. just beli brg kat supermarket. sblm tu daddy pegi anta 2 pasang kasut nye yg nak kene baiki. tatau la lubang ke ape. tapak die dah longgar kot. haa.. then dpt gak merase mkn kat JOhnny's. restoran Thai steamboat, bukan steamboat je ade.. set mknn nasik/mee pon ade gak. so tak semesti nye pegi Johnny's kene mkn steamboat. so.. sampai kat Alpha Angle, saye pon memujuk family utk mkn dulu. yela.. saye nih bgn2 terus mmg tak mkn. kuar terus dgn perut yg kosong. mmg nak isi penuh2 mase mkn luar je. ehehe. so sampai kat Johnny's seme order set nasik yg dah siap dgn air, dessert dan sup tomyam. daddy sorang je order steamboat. sbb die mmg tgh ngidam lame dah. takpe la die mkn sorang2. ehehe. kiteorg leh join2 mase last2 tuh. abihkan sup steamboat tu. byk la tuh sup die letak. sup tu jadik kaler hijau disbbkan mee ijau yg daddy kite letak lam sup tuh. hijau pon hijau la. sib baik sedap.

pestu kiteorg pegi la masuk supermarket, beli ade la sket brgn harian. saye tak beli pape pon. huhuhu. tgk org beli brg je. pestu sambung naik tingkat due.. sbb kasut daddy lom abih baiki agie. kene tunggu agie sejam kate org baiki kasutt. so sambil nak tunggu tu.. kiteorg pon sambung la berjln2 tgk brg. saye ngan akak pegi tgk ade sorang amoi nih tgh wat demo masak pakai periuk yg nak dijual. die wat popcorn. boleh lak wat popcorn pakai periuk tuh. dulu kite dah try wat tp tak jadik la. jadik rentung popcorn tu.. dan tak seme bijik jagung tu kembang. ni yg tak puas atie nih.. amoi tu wat senang je. bukak2 je lid periuk tu.. seme dah kembang. tak aci nih. nakk kene wat gak nih sampai berjaye. selalu nye kiteorg beli yg popcorn instant je. yg leh masuk lam microwave.. dan terus leh mkn.

sambung...



Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...